Foreo Bear vs Foreo Bear Mini

5 yorum

FOREO %30 İNDİRİM KAMPANYASI İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

FOREO markası geçtiğimiz aylarda MOYSTİ’nin iyilik, güzellik ve sağlık dolu dünyasına katıldı! Biz de ekip olarak güzellik merkezlerini aratmayacak tedavi ve bakımları evimizde denemek için Foreo ürünlerini inceleme altına aldık.💆‍♀️ Biz incelemelerimizi yaparken, Foreo Bear ve Foreo Bear ile ilgili sorularınıza kayıtsız kalmak istemedik ve bu karşılaştırma yazısını yazmaya karar verdik. Yani şu an bu blog yazısını okuyorsanız, “FOREO Bear mı yoksa FOREO Bear Mini’yi mi satın almalıyım?” Sorunuza cevap aradığınız içindir. 🤩

Mikro Akımlı Cihaz Nedir?

Öncelikle mikro akımlı sıkılaştırma cihazlarına biraz değinmek istiyoruz. Mikro akımlı cihazlar cildinizin ve kaslarınızın en derin katmanlarına mikro elektrik akımı göndermek için tasarlanmış cihazlardır. Peki bu ne demek? Mikro akımlarla birlikte cildinizdeki kasları çalıştırarak cildi sıkılaştırır, pürüzsüzleştirir ve yumuşak bir görünüme yardımcı olur. En güzeli bu akıma sahip cihazları artık evinizde de kullanabilecek olmanız :) Şimdi sırasıyla FOREO BEAR ve FOREO BEAR MINI’yi birlikte inceleyim ve aralarından hangisinin size daha uygun olabileceğine karar verelim. FOREO Bear mı FOREO BEAR Mini mi? Cilt endişenizin ne olduğundan emin olmanızın, bu kararın en büyük kısmını oluşturuyor. Bununla birlikte bazı cilt hasarına ve endişelerine sahip olanların, mikro akımlı cihazları kullanamayacağını belirtmek isteriz. Örneğin Kızarık cilt, kabarık benlerde, enfekte bölgeler üzerinde kullanılması tavsiye edilmiyor. Bununla birlikte estetik ameliyat geçirmiş yüz bölgesine de kullanamıyorsunuz. Foreo Bear ve Foreo Bear Mini’yi kullanmamanız gereken durumlar ile ilgili daha detaylı bilgiye Foreo’nun resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ambalaj ve Kutu İçerikleri:

FOREO Bear ve FOREO Bear Mini aynı kutu tasarımıyla geliyor. Ürünün tam görebileceğimiz evde cilt bakımı yapabilmenin lüksü bize kutudan göz kırpıyor. :) Fore Bear kutusunda seyahat çantasıyla birlikte gelirken Foreo Bear Mini’nin seyahat çantası yok. Her ikisi de içerisinde deneme boy FOREO Serum ve bir USB şarj kablosuyla birlikte geliyor. 

Boyut ve Ağırlık :

Foreo Bear Foreo Bear Mini’ye göre daha büyük. Boyut olarak baktığınızda Foreo Bear Mini, Foreo Bear’ın seyahat boyu olarak değerlendirilebilir. Ağırlık olarak ise Foreo Bear 90 gr iken, Foreo Bear Mini 52 gr ağırlığında. Renk Seçenekleri: Foreo Bear, fuşya ve mint renk seçenekleriyle gelirken Foreo Bear Mini inci pembesi ve lavanta renginde geliyor.

Teknik Özelliklerdeki benzerlikler ve farklılıklar:

  • İki ürün de Foreo uygulamasına eklenebiliyor.

  • İki üründe de Foreo uygulaması üzerinden cihazı açıp kapayabilir, cihazın mikro akım yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz.
  • Foreo Bear’da 5, Foreo Bear Mini de 3 yoğunluk gösterge ışığı bulunuyor.
  • Her iki cihaz da 90 gün kullanım* ve 90 gün bekleme süresine sahip.
  • Foreo Bear 1, Foreo Bear Mini 1,5 saatte tamamen şarj oluyor.
  • Foreo Bear’da 10, Foreo Bear Mini’de 6 mikro akım yoğunluk derecesi bulunuyor.

Küçük bir öneri: Bizim deneyimimize göre yüzümüzdeki farklı bölgeler farklı t sonic yoğunluğuna ihtiyaç duyabiliyor. Bu noktada dilerseniz siz de cildinizin farklı bölgelerine farklı yoğunlukta uygulama yapabilirsiniz.

  • Her iki cihaz da 3 dakikalık bir tedavi süresi sunuyor.
  • Her iki cihazı da uygulama üzerinden temel ve profesyonel modda çalıştırabilirsiniz.
  • Foreo Bear’ı tüm yüz ve boyunda kullanabilirsiniz. Foreo Bear Mini ise, gülümseme çizgileri, çene ve elmacık kemikleri ile kaş çatma çizgilerini hedefler.

*Şarj başına 90 kullanım 1 dakikalık kullanım süresine dayanılarak hesaplanmıştır.

 foreo bear ile foreo bear mini karşılaştırma tablosu

Kimler Foreo Bear’i tercih etmeli?

  • Tüm yüz ve boyun bölgesindeki çizgi ve kırışıklıkları hedef almak isteyen,
  • Daha yüksek mikro akım yoğunluğuna ihtiyaç duyduğunu düşünen,
  • Gıdı bölgesini hedefleyen herkes Foreo Bear’ı tercih edebilir.
   Foreo Bear

    Kimler Foreo Bear Mini’yi tercih etmeli?

    • Kompakt bir cihaz isteyen,
    • Sadece yüz bölgesindeki çizgi ve kırışıklıkları hedef almak isteyen,
    • Yüksek yoğunluklu mikro akım seviyelerine ihtiyaç duymayanlar ise Foreo Bear Mini’yi tercih edebilir.
    Forea Bear Mini

    *Foreo Bar Mini'yi incelemek için fotoğrafa tıklamanız yeterli

    Umarız yazımız biraz olsun sorunuzun cevabı olmuştur. Foreo Bear ve Foreo Bear Mini kullandığımız dönem boyunca cildimizdeki değişiklikleri kayıt altına alıyoruz. Biz denemeye devam ederken size küçük bir öncesi sonrası fotoğrafı eklemek istedik. 💆‍♀️

    Eğer merak ederseniz bize bu yazının altına yorum yaparak merakınızı dile getirin :) Merak ettiğiniz farklı bir konu olursa bu yazının altında bize sormaktan çekinmeyin!

    5 yorum

    • tarihinde Hande tarafından yazıldı

      Merhabalar. Yazınızı zevkle okudum. BEAR ile BEAR mini arasında karar veremeyenlere yönelik çok yardımcı bir yazı olmuş. Bende kendi deneyimimi paylaşmak isterim… Dişlerimde metal dolgular mevcut ve BEAR bu durumda önerilmiyor diye bundan bir buçuk yıl önce satın almaktan vazgeçmiştim. Sonra dişçim yalıtkan görevi görür diye şeffaf plakla kullanmamı önerince bu yola başvurdum ve sorunsuz bir şekilde bir yıldır kullanıyorum. Benim gibi BEAR’ı çok isteyen, ama dişleri metal dolgulu olanlara ışık tutmak adına paylaşıyorum :)

    • tarihinde MOYSTİ tarafından yazıldı
      Merhaba Aylin Hanım,

      Sizin yaş aralığınızdaki birinin kullanım alanları için Foreo Bear’ı tercih edebilirsiniz. Ancak gıdınıza ve boynunuza da uygulama yapmak isterseniz ve uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorsanız Foreo Bear tam size göre. 🤩

    • tarihinde Aylin tarafından yazıldı
      29 yaşındayım ve Foreo Bear almayı düşünüyordum ancak Foreo Bear Mini benim için daha iyi gibi. Benim yaş aralığım için hangisini önerirsiniz?
    • tarihinde MOYSTİ tarafından yazıldı
      Merhaba,

      Hamileyseniz ve Foreo Bear kullanmayı düşünüyorsanız, satın almadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

    • tarihinde Neşe tarafından yazıldı
      Peki Foreo Bear’ı hamileler kullanabiliyo mu?

    Yorum Yap

    Blog yorumları yayınlanmak için kontrol edilir
    Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için politikalarımızı inceleyin.
    Bültenimize başarıyla kaydoldunuz.