Kolajen Önerisi: Vital Proteins Collagen Peptides

1 yorum

VITAL PROTEINS 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

Dünya çapında en çok satılan kolajen markası Vital Proteins Collagen Peptides artık Türkiye'de. Vital Proteins Collagen Peptides kullananların nötr tadı ve kolay içimi başta olmak üzere birçok nedenden dolayı tercih ettiklerini söyledikleri bu kolajen desteğini biz de denedik ve sizin için deneyimlerimizi paylaşmak istedik.

Vital Proteins Collagen Peptides İncelemesi:

Yazıyı okurken ürüne göz atmak isterseniz aşağıdaki fotoğrafa tıklamanız yeterli.

Vital Proteins Kollagen Peptides, Vital Proteins Kolajen

İçerisinde tek bir bileşen var, o da sığır kaynaklı kolajen peptit. Her porsiyon 10 gr. kolajen peptit ve eser miktarda süt içeriyor. İçindekiler tam listesi ise aşağıdaki gibi:

 

Kollajen peptitler yapıları gereği soğuk suda çözünebiliyor. Biyoaktif ve biyoyararlanım oranı çok yüksek olması kolajen peptitleri; diyet takviyeleri, fonksiyonel içecekler ve gıdalar için uygun bileşenler haline getiriyor. Kolajen peptitin sağlığa yararlarını saymakla bitmez ancak birkaçını sıralamak istersek;

Kolajen Peptit'in Yararları:


Kolajen Peptitler için; kemiklerin, cildin, eklemlerin ve diğer vücut doku ve organları yenileyen yapı taşları diyebiliriz. Bu yüzden;

Cilt güzelliği,
Sağlıklı yaşlanma,
Kemik ve eklem sağlığı,
Bağırsak sağlığı ve 
Spor Beslenmesi alanlarında rahatlıkla takviye olarak kullanılabiliyor.

Öncelikle yaşımız ve işimiz gereği toz ve sıvı kolajen kullanımına aşina olan bir ekip olarak bize de neden bir Jennifer Aniston, Kourtney Kardashian güzelliği gelmesin dedik ve Vital Proteins Collagen Peptides kullanmaya karar verdik.😃 Önemli bir noktayla başlamak istiyoruz. "Nötr Tat" ! Kahvenize karıştırdığınızda tadını bozmayacak kadar iyi. Biz söylediğimiz gibi önce  kahvemize karıştırarak kullanmayı denedik ve oldukça memnun kaldık. Sonra acaba suya karıştırıp tüketmek nasıl olur dedik ve onu da denedik. Suya karıştırılıp içildiğinde ise aroması olmadığı için bir bardak su içer gibi kokusuz ve tatsız bir şekilde tüketilebiliyor. Bu yüzden aroma sevmeyenler için oldukça iyi bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. 

Etkilerinin görülmesi için ise düzenli olarak 3 ay boyunca kullanılması tavsiye ediliyor. Biz ekipçe henüz 3 ayı doldurmamış olsak da süreci yarılamış bireyler olarak yavaş yavaş görmeye başladığımız etkiler şu yönde:

Cildimiz daha parlak ve canlı görünüyor,

Yavaş yavaş göz çevresi çizgilerimizin görünümünde azalmalar hissdiyoruz ve

Saçlarımızın ve tırnaklarımızın daha güçlü olduğunu hissediyoruz.

Aroması olmadığından sürekli kullanım için herhangi bir zorlamaya ya da vücudumuza destek harici farklı bir motivasyon aramıyoruz. Bilgisayarımızın başına rutin olarak geçtiğimizde otomatik olarak bir ölçek kahvelerimize ekliyoruz ve günlük kolajen miktarını bu yazıyı yazarken almış oluyoruz. :)

Ekipte hamile olan arkadaşlarımıza ise doktora danışmadan içmemeleri gerektiğini belirttik ve onları bu denemeden her ihtimale karşı ayrı tuttuk. :) Siz de hamilelik ve emzirme dönemlerinde Vital Proteins Collagen Peptides kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmayı unutmayın. 

Deneyimlerimiz geliştikçe buradaki yazımızı güncelleyeceğimizi eklemek isteriz. Sağlıklı ve güzel günler!!  

1 yorum

  • tarihinde kemal tarafından yazıldı

    Yazdığınız her şeye katılıyorum. :) Hem sporuma destek hem de yaşım dolayısıyla kullanmaya başladım. Tadının olmayışı dolayısıyla sabahları aç karnına içtiğim suyuma karıştırıyorum ya da spor yaptığım günler shake ime ekliyorum. Çok memnunum herkese öneririm.

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmak için kontrol edilir
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için politikalarımızı inceleyin.
Bültenimize başarıyla kaydoldunuz.