Marka İncelemesi: DARPHIN

0 yorum

🤩 TÜM DARPHIN İNDİRİMLERİNE GÖZ AT! 🤩

Ekipçe denediğimiz tüm ürünlerini çok severek kullandığımız bir marka ile geldik! Darphin 🤩 Tüm cilt tipleri ve endişeleri için ürettiği ürünler şahane ve hedefe yönelik olduğu için çok başarılı. 

Önce marka hakkında biraz bilgi verelim:

Pierre Darphin öncülüğünde Paris merkezli bir marka olan Darphin; Duyusal teknikleri yüksek botanik bitkilerini, yenilikçi teknolojilerle birleştirme tutkusundan doğdu. Darphin ürünleri çözüm odaklı ve doğallıkla güçlendirilmiş botanik cilt bakımı konusundaki mükemmelliği sayesinde dünyada çokça tercih edilen bir marka halini aldı. Geniş ürün yelpazesi sayesinde cildi pigmentasyon sorunlarından partlatmaya ve yaşlanmayı geciktirmeye kadar tedavi eder.

En çok satan 10 ürünü ile Darphin ürünlerinin yapabilecekleri hakkında biraz daha bilgi sahibi olabileceğinizi düşünüyoruz. 

1. Darphin Intral Serisi:

Serinin kendisi o kadar güzel ki içerisinden herhangi bir ürünü seçemedik. O yüzden özellikle cildi hassas olup, irite olmuş cilt ve bilhassa kızarık görünümden şikayetçi cilt tiplerinin bayılarak kullanacağını düşündüğümüz bu seriyi bir bütün olarak tanıtmaya karar verdik. 

Darphin intral serisi, hassas ciltlere hassasiyetin olmadığı bir dünya vadeder. Çevresel faktörlere karşı sağladığı yoğun koruma sayesinde cildi rahatlatır ve toleransı çok daha yüksek bir cilt yapısına kavuşturur. Dediğimiz gibi serinin her ürünü çok ama çok başarılı. Üstelik tüm bu serideki ürünleri deneyebileceğiniz şahane bir Darphin Intral Set'i var. 

Darphin Intral Set

2. Darphin Hydraskin Light:

Karma ciltlerin nemlendirici bulmakta zorlanabildiğini biliyoruz ve bu haberi vermekten çok mutluyuz. Darphin Hydraskin Light Nemlendirici Krem karma ciltler için birebir! Eğer cildinizin kuruya dönük bir yapısı varsa Darphin Hydraskin Rich'i öneririz ama Hydraskin Light genel olarak tüm cilt tiplerinin çok severek kullanacağını düşündüğümüz bir nemlendirici krem. Cilde her uygulandığında gün boyu cildin nemli ve canlı kalmasını sağlıyor. Cildin nem bariyerini güçlendirerek daha parlak, daha canlı ve daha sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. En güzel özelliklerinden biri de ideal bir makyaj bazı olması. 🌟

Darphin Hydraskin Light Nemlendirici Krem

3. Darphin Aromatic Cleansing Balm:

Sıra evde SPA Keyfi yaratacak başka bir şahane Darphin ürününde. Zengin aromatik yağlar ile formüle edilen bu zengin ve hoş kokulu Darphin Aromatik Temizleyici Balm, bal benzeri bir dokuya sahip ve suyla sihirli bir şekilde ipeksi bir süte dönüşüyor. Ciltteki kirleri içine hapsederek cildi derinlemesine temizliyor, cildi beslerken ve musluk suyunun cilt üzerindeki kurutucu etkilerini nötralize ediyor.

Bu balm ile cilt kuruluğunuzu azaltabilir, makyajınızı temizleyebilir, günlük temizleyici olarak kullanabilirsiniz.

Darphin Aromatic Cleansing Balm 

4. Darphin Darphin Purifying Foam Gel:

Darphin Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli; Yağlı ve karma ciltler için şahane bir yüz temizleme alternatifi. Cildinizi kirlerden ve makyajdan derinlemesine arındırırken, cildinizi tazeler, yumuşatır ve parlatıyor. Hafif su bazlı yapısıyla cildi tahriş etmeden ciltteli fazla yağı ve kiri nazikçe temizler. Suyla temas edince köpüren bu jel günlük bakım rutininiz ve makyaj temizlemeniz için idealdir.

Darphin Purifying Foam Gel, hassas içeriği sayesinde yağlı ve karma ciltlerin parlamasını engeller ve fazla sebumu dengeler.

Darphin Purifying Foam Gel

5. Darphin Soleil Plaisir Sun Protective Cream SPF 50:

Darphin Soleil Plaisir Güneş Koruyucu Krem yoğun ve güzel bir güneş koruyucu krem. Uygulaması kolay, ipeksi bir cilt bakım ürünü olan Darphin Soleil Plaisir Face SPF 50 ile cildi koruyun ve daha genç görünmesine yardımcı olun. Bu eşsiz güneş koruma kremi cildinizde yağlı ve yapışkan bir his bırakman cildinizi güneşe karşı etkili bir şekilde korur.

Karanja yağı ile harmanlanan Darphin Soleil Plaisir Sun Protective Cream SPF 50, aynı zamanda daha pürüzsüz, daha genç bir görünüm için cildi beslemeye ve şekillendirmeye yardımcı olan E vitamini ve hyaluronik asit içerir.

Düzenli kullanımda, yüzdeki ince çizgilerin, kırışıklıkların ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Suya dayanıklı yapısıyla bu güneş koruma kremi vazgeçilmeziniz olacak!

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50

6. Darphin Uplifting & Shaping Eyelids Definition Serum:

Darphin Sıkılaştırıcı ve Yeniden Şekilldendirici Göz Çevresi Serumu; Göz çevresindeki yaşlanma belirtilerine karşı yüksek derecede anti aging etkiler sağlayan göz çevresi serumudur. Bu serum göz çevresindeki şişkinlik ve koyu halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı olur, yorgun ve hassas göz çevresini pürüzsüzleştirir ve tazeler. Güçlü içeriği sayesinde göz kapaklarını kaldırır ve gözlerin daha genç gözükmesini sağlar.

Darphin Uplifting &Shaping Eyelids Definition Serum

7. DarphiStimulskin Plus Anti Age Global Total:

Sırada şahane bir olgun cilt serumu var. Cildin gözle görülür yaşlanma belirtilerine karşı mücadelesini destekler. İçeriğinde bulunan Commiphora Mukul ve Kafein sayesinde cilt yenilenir. Her kullanımda cilt derinlemesine nemlenir, dolgunlaşır ve daha pürüzsüz, daha sıkı, daha parlak gözükür. İpeksi ve hafif yapıdaki bu losyon cildi anında yeniler ve canlandırır.

Darphin Stimulskin Plus Anti Age Global Total

 

8. Darphin Rose Aromatic Care:

Cilde ihtiyacı olan rahatlığı sağlamak elimizdeki minik sarı şişede! Darphin Rose Aromatic Care; tüm ciltler için gülün 3 farklı formunu bir araya getiren cilt bakım yağıdır. Cildiniz neme ihtiyaç duyduğunda cilt dokusunu düzenlemek, yenilemek ve derinlemesine nemlendirmek için çalışır.

Darphin Rose Aromatic Care'in içeriğindeki gül esansiyel yağı, gül suyu ve gül reçinesi sayesinde cilt yumuşar, pürüzsüzleşir, sağlıklı ve aydınlık bir görünüme kavuşur.

Darphin Rose Aromatic Care 

9. Darphin Purifying Aromatic Clay Mask:

Yağlı ve Karma cilt bakımında rutininize çok severek ekleyeceğinizi düşündüğümüz şahane bir maske alternatifi var sırada.  Aromatik uçucu yağlara sahip bu kremsi arındırıcı kil maskesi, mat ve ışıltılı görünen bir cilt ortaya çıkarmak için fazla yağı ciltten arındırır ve temizler. Normal ve Karma ciltler için ideal olan bu kil maskesi içeriğindeki Stop-Shine Complex ™ patenti sayesinde cildin parlamasını önler ve sebum dengesi sağlar.

Darphin Purifying Aromatic Clay Mask, cildi derinlemesine temizlerken gözeneklerin görünümünü en aza indirgemek için çalışır.

Darphin Purifying Aromatic Clay Mask

10. Darphin Azahar Cleansing Micellar Water:

Darphin Azalar Temizleyici Misel Su, yüz, gözler ve dudaklar için hepsi bir arada, durulama gerektirmeyen, yatıştırıcı bir temizleyicidir. Hassas gözler, kızarıklık ve rosacea yaşayan tahrişe yatkın çok hassas ciltlerin dahi kullanıma uygundur. Sudan hafif dokusuyla cildi yumuşatır, tazeler ve rahatlatır. Bunları yaparken cildi tahriş etmeden, makyajınızı da nazikçe çıkarır ve cildinizde biriken kirleri içine hapseder.

Darphin Azahar Cleansing Micellar Water, Azhar çiçeği ile zenginleştirilmiş % 94 doğal içeriğiyle cildi canlandırır ve tazeler. Formülünde paraben, mineral yağ, ftalat ve formaldehit bulunmaz.

Darphin Azahar Cleansing Micellar Water

 

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmak için kontrol edilir
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için politikalarımızı inceleyin.
Bültenimize başarıyla kaydoldunuz.