Marka İncelemesi: LA ROCHE POSAY

0 yorum

La Roche Posay özellikle ciltteki sorunu tedavi etmede kullandığımız ürünleriyle çok sevdiğimiz bir marka. Duyarlı cilt tipleri için geliştirilmiş ürünleri ile biliniyor ve bugün birçok dermatolog ve alerji uzmanı tarafından ürünleri tavsiye ediliyor. La Roche-Posay, Avrupa'da cildin gençleşmesi, akne, güneş ışınlarına karşı koruma ve atopik dermatit gibi cilt sorunlarının tedavisi için kullanılan birçok ürün üretiyor. 

Şimdi de en sevdiğimiz 5 La Roche Posay ürününe birlikte göz atalım istiyoruz.

1. La Roche Posay Effaclar Jel:

La Roche Posay'in tüm dünyada en çok satan serisi Effaclar'ın yüz temizleme jelinden başlayalım. Yağlı, akneye eğilimli ciltler için çok ama çok güzel bir temizleyici alternatifi. Formülündeki La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde cildi yatıştırıyor ve dahası cildin pH dengesiyle uyumlu. İçeriğindeki temizleyici ajanlar sayesinde ciltteki fazla sebum ve kiri anında arındırıyor. 

La Roche Posay Effaclar Jel'in formülündeki çinko pidolate sayesinde ise yağ üretimini azaltıyor.  Derinlemesine arınan ciltte siyah noktaların görünümü ve parlama azalıyor.

Effaclar Gel

2.  La Roche Posay Hyalu B5 Serum

La Roche Posay Hyalu B5 Serum, müthiş bir nemlendirici etkisi olan bir serum. Tüm cilt tipleri için 2 çeşit hyalüronik asit ve vitamin B5 ile zenginleştirilmiş güçlü formülü sayesinde cildi derinlemesine nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor. Dolgunlaşan ciltteki kırışıklık görünümü azalıyor, cilt pürüzsüzleşiyor. La Roche Posay Hyalu B5 Serum'un formülündeki vitamin B5 sayesinde cilt bariyerini onarıyor, böylece cilt daha sağlıklı ve canlı gözüküyor.

Hyalu B5 Serum

3.  La Roche Posay Toleriane Dermallergo Yeux

La Roche Posay Toleriane Göz Çevresi Kremi; hassas ve irite olmuş göz çevresine sahip kişiler için çok güzel bir seçenek. Göz çevresini yatıştırırken nemlendiriyor ve besliyor.

Üstelik hassas ciltlere özel formülü paraben, parfüm ve alkol içermez.

La Roche Posay Toleriane Dermallergo Yeux

4. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Krem

Cilt hasarı olan hassas ciltler için SPF 50 güneş koruması içeren koruyucu ve onarıcı bakım kremi ile devam edelim. Formülünde yer alan Madecassoside sayesinde cildi onarırken,  Panthenol ile kaşınmayı azaltmaya yardımcı oluyor ve cildi anında rahatlatmaya yardımcı oluyor.

İçeriğindeki Yüksek UVA/UVB spf 50 koruması ve Procerad, patented ceramide sayesinde güneş kaynaklı oluşabilecek kırmızı ve kahverengi lekeleri önlemeye yardımıcı oluyor. Özellikle dövmeleri korumak ve iyileştirmek için ideal bir ürün olmakla birlikte hassas ciltlerin çok severek kullanacağını düşünüyoruz.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Krem

 

5. La Roche Posay Saf C Vitamini Serumu

En sevdiğimiz C Vitamini serumlarından biriyle kapanışı yapalım istedik. 

Tüm cilt tipleri için yüksek konsantrasyonda C vitamini içeren bakım serumu olan La Roche Posay Saf C Vitamini Serumu, içeriğindeki %10 Saf C vitamini sayesinde cilde antioksidan etki sağlıyor ve kırışıklık oluşumunu engelliyor. Ciltte leke oluşumunu engellerken, var olan lekelerin azalmasını sağlyor. C Vitamini ile cilt daha parlak ve canlı görünüyor.

La Roche Posay Saf C Vitamini Serumu'nun içeriğindeki salisilik asit gözenekleri temizleyerek fazla sebum oluşumunu engelliyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Bu yüzden özellikle karma ve yağlı ciltlerin çok severek kullanacağını düşündüğümüz bi ürün.

 

 

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmak için kontrol edilir
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için politikalarımızı inceleyin.
Bültenimize başarıyla kaydoldunuz.